En idé blev till verklighet.

Under sommaren 2018 var det några av oss som hade en idé att föra samman Jönköpingsborna och sätta staden på kartan. En idé som inte bara skulle innebära hårt arbete med viktiga ändamål, utan också något roligt att se fram emot varje år. Något som skulle hjälpa och bidra till Musikhjälpens insamling.

Den 1:a oktober 2018 samlade vi ihop vänner och bekanta som skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Med nervositet krypandes i magen och förväntan om att få detta att funka lyckades vi komma överens och där föddes Spelhjälpen Jönköping!

Idag förbereder vi för fullt inför vår live-sändning 4-8 december 2018, veckan innan Musikhjälpens live-sändning! Allt vi samlar in under vår sändning kommer vi att skicka och bidra till Musikhjälpens insamling. I år är temat Alla har rätt att funka olika vilket är ett otroligt viktigt och intressant ämne!

Vi har massvis av planer på gång som kommer att fylla vårt program med underbar underhållning med bl.a. gäster, musik, intervjuer, spel och mycket mer! Missa inte detta.

För att inte missa något viktigt kan ni följa oss på följande sociala medier:
Facebook@Sjkpg
Twitter@Sjkpg
Instagram@shjkpg
Vi finns även på Snapchat! Spelhjälpen Jönköping – spelhjalpenjkpg.

/Rebecka, ansvarig för Spelhjälpen Jkpg’s sociala medier.

Gilla och följ oss:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial