Summering dag 3.

Tre dygn är passerade. Tre dygn med både spontana och planerade gäster i buren. Alexandra, Eddie och Andreas håller fortfarande igång och ser oförskämt pigga ut. 

Torsdagens program bjöd på höjdpunkter som Oliver Sääv och Stella Faith. 

Ett gäng studenter dök upp mitt i natten och hjälpte Andreas att hålla sig vaken. 

Regnigt utanför studion

Den iskalla kylan från onsdagen har övergått till varmare grader och regn. Helt vanligt svenskt decemberväder. Den mänskliga discokulan ”Diskokulan” fortsatte att samla in pengar till Spelhjälpen och auktionsföremålen strömmar in. 

På Tradera finns det musikaliska alster som exempelvis signerad skivor från Someones och Fröken B. Det går att buda på spelningar av Finfrämmat och Stella Faith. Sedan finns det diverse kul saker som poesiböcker, posters och den signerade Ninjas in Pyjamas. 

Gäster i Studion.

Eddie Wheeler hade passet mellan kl. 6-12. Han gästades av Rebecka Roos. De pratade om tillgänglighet och rättigheter för personer med funktionsnedsättningar. 

Rebecka Roos och Eddie Wheeler

Det dök också upp en Make-up Artist från Make-up Store. Josefine sminkande Per Martin Rudhamn och lämnade ett presentkort till auktionen.

Det har dykt upp lite olika gäster under dagen bara för att prata. Bahman Pourjanaki från ABF, gästade. Han är en engagerad själ i Jönköping och han och Alexandra fick prata om hans katter. Bland annat.

Alexandras mamma och moster, som är tvillingsystrar kom med mat. Mamman blev lite snopen när Alexandra berättade att hon bara fick äta flytande föda. 

Men kassen visade sig att det vara fullt med julsaker som nu kan auktioneras ut. 

Musiker i kvällspasset.

Kvällspasset inleddes starkt med någon form av solosång – Stadig Snus framfördes live.

Oliver Sääv och Someones dök upp. Taze studioteknikern fick rigga ett helt band i studion. De snackade sedan med Andreas och körde ett gäng låtar. Då samlades publiken även utanför buren, trots regnet.

Stella Faith dök också upp och förgyllde kvällen med sin underbara soul-stämma.

Text: Joakim Edvinsson

Foto: Joakim Edvinsson, Rebecka Ambrus

Gilla och följ oss:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial