OM SPELHJÄLPEN

Fem dygn fyllda av samtal och musik tillsammans med tre programledare. Fem dygn för att samla Jönköpingsborna till gemensam handling att samla in pengar till Musikhjälpen. I år är ämnet “SEX ÄR INTE ETT VAPEN”.

Projektet

Spelhjälpen är ett projekt för att samla Jönköpingsborna under en vecka kring ett ämne för att samla in pengar till Musikhjälpen. Spelhjälpen skall jobba för att skapa kontakter mellan föreningar, företag, kommun och civilsamhället samt att samtidigt göra något gemensamt med Radiohjälpens insamling i Musikhjälpen.

Målet

Målet är att under datumen (kommer snart!) skapa en mötesplats med samtal dygnet runt, underhållning och allvar. I år handlar det om att sex inte är ett vapen, ett tungt och viktigt ämne. Varje år är det ett nytt ämne på gång.

Hur

Spelhjälpen kommer livesändas på Youtube, Facebook, Twitch och LokalTv. Medborgarna i Jönköping kommer på plats vid Hovrättstorget att kunna titta live på sändningarna och även delta.

Föreningar och företag kommer få möjlighet att delta i insamlandet. Föreningar kommer kunna presentera sina verksamheter och få möjlighet att finnas utanför studion för att möta folk och visa upp sin verksamhet.

Spel

Vi har inte bara musik, underhållning och snack om allvarliga ämnen och teman, utan vårt fokus är också på spel. Om vad undrar ni då? Jo, tanken är att vi ska spela spel, prata om spel, bjuda in gäster inom spel och e-sports världen.

Vi som står bakom Spelhjälpen Jönköping

Våra Sponsorer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial