Så bidrar du

Swisha till Spelhjälpen Jönköping: nummer kommer snart!

  • Bidragen kan bl.a. gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet.
  • Pengarna kan även gå till att skapa säkra platser i osäkra miljöer, t.ex. belysning och lås på toaletter i flyktingläger.
  • En viktig del är också att stötta det förebyggande arbetet för att förändra de negativa normer och attityder som ligger till grund för sexuellt våld.500 kronor kan räcka till en månads dagverksamhet med rehabilitering för ett barn.
  • Källa: Sveriges Radio Musikhjälpen

Du och din organisation kan vara med och stötta Spelhjälpens insamling. Det går att anordna evenemang utanför buren, utmana andra liknande organisationer eller skänka saker till auktion. Precis som det fungerar i Musikhjälpen.

Alla pengar kommer överlämnas till Musikhjälpen efter att veckan är slut.

Här anmäler du dig

Förening

Om ni är en förening har ni möjlighet att vara med och bidra till Spelhjälpen. Alla föreningar får möjlighet att komma till buren och presenterar er förenings verksamhet och därefter finnas utanför buren under fyra timmar. Alla föreningar är med i föreningskampen. Som förening vill vi att ni finns utanför buren men att det är valfritt vad ni vill göra vid buren. 

Privata engagemang

Som privatperson kan du vara med och bidra till Spelhjälpen Jkpg. Vill du vara med i buren och prata om din insamling eller ditt engagemang. Fyll gärna i formuläret så tar vi kontakt med er.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial